Rezerwacja

Jeśli jesteś zdecydowany na odbycie kursu w AIP skontaktuj się z nami w celu uzyskania hasła do strefy logowania, gdzie znajdziesz m.in.: formularz zgłoszeniowy oraz dodatkowe informacje na temat twojego pobytu w Walencji – mapy, kalendarz imprez….(Zalogowanie się na stronie jest całkowicie bezpłatne i niezobowiązujące).
Żeby zarezerwować kurs języka hiszpańskiego w AIP wystarczy jedynie: 1.Wypełnić formularz zgłoszeniowy on-line 2.Wpłacić 150 € kaucji (resztę kwoty wpłacisz w pierwszym dniu kursu będąc już na miejscu)
Rezerwacja 0
Formy płatności:– karta kredytowa – przelew pocztowy przesyłany faxem do AIP – potwierdzenie przelewu wraz z twoimi danymi osobowymi, datą rozpoczęcia kursu i rodzajem kursu.Wpłaty należy dokonać na numer konta: IBAN Number: ES 71 0030 3093 18 0297750273 SWIFT code: ESPCESMM BIC Code: ESPCESMMXXX Nazwa Banku: BANESTO Adres Banku: Calle Jaime Roig, 26. 46010 Valencia. AIP Nr. faxu: +34 96 360 00 14Wpłaty dokonuje się z minimum 1-miesięcznym wyprzedzeniem, ale zaleca się dokonanie jej jak najwcześniej, szczególnie jeśli jesteś zainteresowany zakwaterowaniem w miesiącach letnich.W przypadku rezerwacji praktyki w firmie (skonsultuj zakładkę praktyki w wersji hiszpańskojęzycznej) opłata rezerwacyjna wynosi 300 € i pobierana jest na 12 tygodni przed przyjazdem do Walencji.

Proces wizowy

Jeśli wymagana jest wiza, opłata w wysokości 650€ musi zostać uiszczona z wyprzedzeniem ( 500€ za zaproszenie i 150€ za rejestrację na kurs). W przypadku jeśli aplikacja o otrzymanie wizy zostanie odrzucona przez Ambasadę lub Konsulat Hiszpański w Twoim państwie, powinieneś wysłać nam kopię listu oficjalnego otrzymanego od ambasady i wtedy będziemy wstanie zwrócić pokryte wcześniej koszty oprócz opłat administracyjnych, w tym wypadku 150€.Od obywateli następujących krajów nie jest wymagane posiadanie wizy na pobyt do 90dni w Hiszpanii: a) państwa Unii Europejskiej, Australia, Kanada, Japonia i Stany Zjednoczone b) Brazylia, Chorwacja, Cypr, Islandia, Izrael, Korea Południowa, Luksemburg, Malezja, Malta, Monaco, Holandia, Nowa Zelandia, San Marino, Singapur, Szwajcaria, Watykan i państwa Ameryki Łacińskiej.Uzyskanie wizy jest procesem długotrwałym, który może trwać od 3 do 6 tygodni (w zależności od danego państwa). Prosimy wziąć ten fakt pod uwagę i nie aplikować na kurs, jeśli istnieje ryzyko zbyt krótkiego czasu przy procesie wizowym.

APLIKUJ TERAZ

Aby uzyskać zniżki i darmowe wpisowe

Pytania?

Zapytaj nas

Facebook
Google+
Twitter